Mazowieckie smaki
Boczek rolowany, powidła śliwkowe bez cukru, bezowo-ajerkoniakowy zawrót głowy czy pierogi drożdżowe - tak smakuje Mazowsze. Producenci tych smakołyków zostali laureatami konkursu o Laur Marszałka (...) >>>
Czytaj więcejHome >> Archiwum >> Rok 2014 >>
Wybrano następujące kryteria wyszukiwania:
rok: 2014
Boczek rolowany, powidła śliwkowe bez cukru, bezowo-ajerkoniakowy zawrót głowy czy pierogi drożdżowe - tak smakuje Mazowsze. Producenci tych smakołyków zostali laureatami konkursu o Laur Marszałka (...) >>>
Czytaj więcejW poniedziałek, 27 kwietnia 2015 roku poznaliśmy nominowanych w 25. edycji Konkursu "Teraz Polska" organizowanego przez Fundację Polskiego Godła Promocyjnego. Produkty, usługi, innowacje i gminy wyróżnione (...) >>>
Czytaj więcejOd lat naukowcy udowadniają, jak ważnym czynnikiem wpływającym na samopoczucie i zdrowie człowieka jest światło naturalne. W naszej szerokości geograficznej, zwłaszcza w czasie jesienno-zimowym, jesteśmy narażeni (...) >>>
Czytaj więcejŚrodowisko zarządców nieruchomościami jest zgodne, że z czasem potwierdziły się niektóre z obaw związanych z wdrożeniem ustawy deregulacyjnej. >>>
Czytaj więcejJak smakuje Wielka Brytania? Wbrew pozorom to nie tylko ryba z frytkami i angielskie śniadanie. Polscy konsumenci niebawem będą mogli przekonać się osobiście. 21 wytwórców produktów spożywczych z Wielkiej Brytanii (...) >>>
Czytaj więcejRuszyła piąta edycja konkursu Firma Przyjazna MSP - sztandarowego projektu Związku Przedsiębiorców i Pracodawców, w którym nagradzane są duże firmy, dla których przedsiębiorstwa z sektora (...) >>>
Czytaj więcejProjekt Luna EMG, twórcy robotów rehabilitacyjnych, zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie dla małych firm z globalnymi ambicjami THINK BIG, organizowanym przez UPC Biznes. Dwie równorzędne nagrody po 20 000 zł przypadły (...) >>>
Czytaj więcejPartnerzy
Archiwum